Marcela Hrdá se stala členkou managementu Moore Czech Republic

Marcela Hrdá se stala členkou managementu Moore Czech Republic

Manažerka Marcela Hrdá, která působila v řídících pozicích České i Slovenské pošty, Letiště Praha nebo investiční skupiny CEFC, nově posílila užší vedení poradenské společnosti Moore Czech Republic. Bude se věnovat strategickému poradenství a business developmentu, ale také rychle se rozvíjející oblasti digitálních technologií.

Ve své nové roli v poradenské společnosti Moore Czech Republic se bude Marcela Hrdá věnovat strategickému poradenství a business developmentu. Do její odpovědnosti bude spadat rovněž rozvoj digitálních technologií v širokém spektru aktivit. „Značnou část mé agendy budou tvořit způsoby využití digitálních technologií v oblasti asistivního života v rámci poskytování sociálních a zdravotních služeb. Budu se také zaměřovat na elektronické obchodování a digitální marketing, a to v rámci strategického poradenství pro naše klienty a partnerské společnosti,“ uvádí Marcela Hrdá.

Marcela Hrdá má více než dvacetileté manažerské zkušenosti. Ty získala například ve vedení společnosti Alcatel nebo pražského letiště, jako generální ředitelka České i Slovenské pošty, výkonná ředitelka skupiny Médea a Empresa Media či viceprezidentka evropské části skupiny CEFC. Marcela Hrdá vystudovala Slovenskou technickou univerzitu v Bratislavě, je jí 48 let (*27. 11. 1971), mezi její zájmy patří cestování a literatura.

Moore Global

Moore Global je jedna z největších mezinárodních sítí auditorských a poradenských společností s více než 30 000 pracovníky ve více než 260 nezávislých firmách a 110 zemích.

Zdroj informací

Moore Czech Republic s.r.o. a NejBusiness.cz

Datum

3. července 2020

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.3507 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál