Společnost Arval jmenovala nového obchodního ředitele Jiřího Havla

Společnost Arval jmenovala nového obchodního ředitele Jiřího Havla

Společnost Arval, přední poskytovatel operativního leasingu k vozům pro firmy a soukromé motoristy, jmenovala do funkce nového obchodního ředitele. Od letošního března zastává post Jiří Havel, který ve společnosti působil 3,5 roku jako šéf pro lidské zdroje.

„Mým úkolem je rozvoj obchodních aktivit pro všechny cílové skupiny. Budeme tedy pokračovat v dosavadní péči o korporátní klientelu. Jen mezi velkými firmami a korporacemi využívá operativní leasing zhruba 30% zákazníků a tato forma pořízení vozů je dobře etablovaná. Více se zaměříme také na menší firmy, živnostníky a jednotlivé motoristy, kde je velký potenciál pro růst. Na trhu si pak všeobecně všímáme, že končí doba krátkodobých leasingů a pozorujeme návrat k běžné délce pronájmu od tří do pěti let,“ říká obchodní ředitel společnosti Arval Jiří Havel.

Jiří Havel pracoval předtím na pozici ředitele pro lidské zdroje a oblast HR zůstane i nadále jeho koníčkem. „Věřím, že řadu získaných zkušeností z mé praxe budu využívat nadále. Držím se jednoduchých zásad. Maximální transparentnost ve všem co děláme, otevřená komunikace, upřímná a konstruktivní zpětná vazba a maximální rozhodovací prostor, ale i odpovědnost každému. Výkon, ale i zábava. Všeobecně chceme posílit svoji pozici na trhu, dokázat našim klientům radit a řídit trendy v oblasti mobility, digitálních řešení,“ poznamenává nový šéf obchodu.

Společnost Arval za posledních sedm let zdvojnásobila počet vozidel, o která se klientům stará. Vozový park v Česku aktuálně čítá přes 22 tisíc automobilů a představuje druhý největší fleet mezi společnostmi s full service leasingem.

O společnosti Arval

Společnost Arval se specializuje na leasing vozidel včetně plného servisu a nových řešení mobility. Ke konci prosince 2019 pronajímala 1,3 milionu vozidel na celém světě. Více než 7 000 zaměstnanců společnosti Arval ve 30 zemích světa nabízí každý den flexibilní řešení pro zajištění bezproblémového a udržitelného cestování pro své zákazníky, od velkých mezinárodních společností po menší firmy a individuální klienty. Společnost Arval je zakládajícím členem globální aliance Element-Arval, světového lídra v oblasti správy vozového parku, se 3 miliony vozidel v 50 zemích. Společnost Arval byla založena v roce 1989 a je plně ve vlastnictví BNP Paribas. V České republice Arval působí od roku 2003 a s více než 22 000 vozidly ve fleetu patří mezi leadry na trhu.

Zdroj informací

Arval a NejBusiness.cz

Datum

2. června 2020

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.2313 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál