Novou ředitelkou korporátní komunikace banky ING je Karolína Kříženecká

Novou ředitelkou korporátní komunikace banky ING je Karolína Kříženecká

Novou ředitelkou korporátní komunikace banky ING Česká republika je Karolína Kříženecká. Její tým má na starosti interní a externí komunikaci banky, eventy a společenskou odpovědnost.

Karolína Kříženecká přichází do ING ze společnosti Hochtief CZ, kde téměř šest let vedla oddělení komunikace, předtím působila 11 let ve společnosti Siemens. Pro obě firmy získala spolu se svým týmem opakovaně ocenění od Institutu interní komunikace, pro Siemens také ocenění Top odpovědná firma.

Karolína Kříženecká (46) se téměř 20 let aktivně zapojuje do života neziskového sektoru v ČR. Organizuje dobrovolníky, podporuje dárcovské aktivity firem i soukromníků, poskytuje konzultace a v současné době ve svém volném čase pracuje také jako členka Rady pro hodnocení spolehlivosti neziskových organizací. Je absolventkou řady mezinárodních programů zaměřených na rovné příležitosti žen a mužů, a to jak v oblasti byznysu, tak i sportu.

Mimo svoji pracovní náplň je hlavní trenérkou nejlepšího ženského týmu pozemního hokeje v ČR SK Slavia Praha, se kterým získala 5 mistrovských titulů. V současné chvíli působí také jako hlavní trenérka reprezentace kategorií U16 dívek i chlapců. Jejím hlavním koníčkem je sport ve všech podobách. Vedle pozemního hokeje, kde byla i kapitánkou národního týmu, je to také lyžování, fitness, golf, raketové sporty, in-liny a další. Věnuje se také cestování, tanci, vzdělávání a četbě. Má desetiletou dceru.

„Ve svém životě se snažím propojovat svět byznysu a sportu, a to zejména v oblasti leadershipu a zvyšování efektivity týmů. Na ING mě od začátku zaujala otevřená firemní kultura, která podporuje vzájemnou spolupráci, diverzitu a skutečně pomáhá být lidem o krok napřed,“ říká ke své nové pozici Karolína Kříženecká.

Skupina ING

ING je globální finanční instituce holandského původu se silnou evropskou základnou nabízející bankovní služby. Staví na zkušenostech, odborných znalostech a závazku nabízet vynikající služby a uspokojovat tak potřeby široké klientské základny zahrnující jednotlivce, rodiny, malé a střední podniky, korporace, instituce i vládní organizace. Cílem je podporovat lidi v tom, aby byli stále o krok napřed, v životě i podnikání.

ING Bank se svými více než 53 tisíci zaměstnanci nabízí služby pro zákazníky retailového i firemního bankovnictví ve více než 40 zemích světa. Silnou stránkou je dobře známá a silná značka s pozitivním vnímáním klientů v řadě zemí, silná finanční pozice, víceúrovňová distribuční strategie a mezinárodní síť. Udržitelnost a společenská odpovědnost je nedílnou součástí firemní strategie ING Bank, o čemž svědčí první příčka v kategorii Diversified Financials v indexu Dow Jones Sustainability a dále zařazení do indexu FTS4Good a indexu Euronext Vigeo Europe 120.

ING v České republice

ING v České republice aktuálně působí výhradně v oblasti bankovnictví a zaměstnává více než 350 lidí.

Historie ING v České republice sahá až do roku 1992. V průběhu let si zde vybudovala silnou pozici v oblasti korporátního bankovnictví a svou komplexní nabídkou bankovních produktů a služeb v současné době uspokojuje všechny bankovní potřeby významných českých i mezinárodních společností i finančních institucí.

V roce 2001 ING Bank představila svůj první produkt pro fyzické osoby, spořicí účet ING Konto, a založila tak kategorii spořicích účtů na českém trhu. Rok poté rozšířila svoji nabídku o ING Podílové fondy, které nabízejí široké veřejnosti možnost vyššího zhodnocení úspor, a stala se tak specialistou na zhodnocování úspor pro fyzické osoby.

Společenská odpovědnost je klíčovou hodnotou firemní kultury banky; finanční produkty a služby nabízí srozumitelným a transparentním způsobem, aktivně působí v oblasti finančního vzdělávání a dlouhodobě strategicky spolupracuje s Nadací Terezy Maxové dětem, s aktivním zapojením firemních zaměstnanců.

Zdroj informací

ING Bank a NejBusiness.cz

Datum

29. května 2020

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.0368 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál