JLL personálně posiluje

JLL personálně posiluje

Realitní poradenská společnost JLL posílila svůj pražský tým o dvě nové zaměstnankyně – Vendulu Bláhovou, která nastoupila na pozici Senior Workplace Consultant a Zuzanu Kůrkovou, která bude působit jako Senior Consultant v oblasti pronájmu kancelářských nemovitostí.

Role konzultanta na pracovní prostředí, kterou v JLL nově zastává Vendula Bláhová, spočívá v porozumění pracovním stylům, firemní kultuře a potřebám našich klientů a následném návrhu pracovního prostředí na míru. JLL tak poskytuje klientům sofistikované poradenství, jak správně vytvořit pracovní prostředí a nastavit fungování v něm, které podpoří zaměstnance i obchodní strategii firmy. Tato klíčová služba je nyní ještě aktuálnější s ohledem na současné okolnosti, kdy kanceláře čeká kvůli epidemii koronaviru velká proměna.

Vendula přichází ze společnosti HB Reavis a kromě zkušeností s workplace poradenstvím staví na svém bohatém výzkumném zázemí získaném při studiu sociologie na Karlově univerzitě a působení ve společnosti IPSOS jako Account Director. Vendula ve volných chvílích ráda pobývá v přírodě, holduje paraglidingu, cestuje, navštěvuje kulturní akce nebo zpívá.

Zuzana Kůrková působí v oblasti realitních pronájmů už od roku 2012, kdy pracovala ve společnosti PATOMA Holding jako obchodní specialistka, zaměřená na exkluzivní spolupráce. Je absolventkou oboru ekonomie a management na Vysoké škole podnikání a práva v Praze. Jejím hlavním úkolem v JLL bude příprava strategie a nabídka vhodných kancelářských prostor pro naše klienty. Zuzana se ve volném čase věnuje lyžování, golfu, túrám nebo literatuře.

O JLL

JLL je vedoucí realitní poradenská společnost, která se zaměřuje na realitní služby a investiční poradenství. Naší vizí je proměnit svět nemovitostí, vytvářet příležitosti a úžasné prostory, kde mohou lidé dosahovat svých ambicí. Díky tomu vytváříme lepší zítřky pro naše klienty, naše lidi a naše komunity. JLL je členem Fortune 500 s ročním obratem 16,3 miliardy dolarů, kancelářemi ve více než 80 zemích světa a s více než 93 tisíci zaměstnanci k 30. září 2019.

Institutem Ethishere jsme byli jmenováni jednou z nejetičtějších společností na světě 12 po sobě jdoucích let. JLL je jednou z prvních mezinárodních realitních společností v České republice. Našim klientům pomáháme již od roku 1992. JLL je ochranná známka společnosti Jones Lang LaSalle Incorporated.

Zdroj informací

JLL a NejBusiness.cz

Datum

29. května 2020

Fotogalerie

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.1181 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál