Vedení skupiny srovnávačů ČSOB posílí Petr Hošek a Roman Kykal

Vedení skupiny srovnávačů ČSOB posílí Petr Hošek a Roman Kykal

Od 1. června posílí vedení skupiny srovnávačů ČSOB Petr Hošek a Roman Kykal. Petr Hošek nastoupí na pozici generálního ředitele Top-Pojištění. Roman Kykal se ujme pozice finančního ředitele Ušetřeno.

„Chci poděkovat Michalovi Herzigovi a Milanovi Čermákovi za vynikající spolupráci, nejen ve významném období, kdy jsme do skupiny ČSOB přijali oba srovnávače a začali spolupracovat. Novým kolegům přeji úspěch a nadšení v nových rolích,“ říká Michaela Lhotková, výkonná ředitelka pro oblast platebních řešení, spotřebního financování, otevřeného bankopojištění a inovací v ČSOB.

Petr Hošek nahradí od června Michala Herziga v pozici generálního ředitele srovnávače Top-Pojištění. V nové pozici se zaměří zejména na podporu růstu pojištění.

Petr má za sebou dlouholeté zkušenosti ze společnosti AXA ASSISTANCE CZ, kde působil od roku 2008, naposledy v pozici Chief Technical Officer. Měl zde na starosti rozvoj produktů, underwriting a správu celého portfolia v regionu CEE zahrnující Rakousko, Polsko, ČR, Slovensko, Maďarsko a Rusko.

Roman nastoupí na pozici finančního ředitele Ušetřeno.cz a naváže na aktivity Milana Čermáka. Jedním z jeho cílů bude realizace systému finančního řízení, který bude pružně využíván ke komerčním rozhodnutím a řízení skupiny srovnávačů. Roman má za sebou 10 úspěšných let ve Finančním útvaru ČSOB, kde aktuálně zastává pozici manažera Nákladového controllingu.

Srovnávače jsou součástí Open Bank Insurance služeb skupiny ČSOB od července 2016, kdy došlo k akvizici Top-Pojištění. Ušetřeno se připojilo do skupiny ČSOB v dubnu 2018. Na trhu obě společnosti fungují více než deset let. Srovnávače porovnávají různé finanční, nefinanční a pojišťovací produkty a služby, od hypoték, povinného ručení, pojištění domácnosti přes dodavatele energií a mobilní tarify až třeba po balíčky televizních programů.

Skupina ČSOB

je vedoucím hráčem na bankovním trhu v České republice. Naše motto „Digitálně a s lidmi“ nejlépe vyjadřuje probíhající investice do inovací a digitalizace, díky nimž neustále zjednodušujeme a zkvalitňujeme obsluhu našich klientů v pobočkách i online prostředí. Naše služby jsou k dispozici 24 hodin denně 7 dnů v týdnu.

Stavíme na unikátním bankopojišťovacím modelu, který nabízí pod jednou střechou vše pro řešení finančních potřeb – od bankovních služeb pod značkou ČSOB či Poštovní spořitelna přes pojištění od ČSOB Pojišťovny až po úvěry na bydlení od Hypoteční banky či Českomoravské stavební spořitelny, ČSOB Penzijní společnost, ČSOB Leasing, ČSOB Asset Management, ČSOB Factoring a Patria Finance. Své služby poskytujeme všem typům zákazníků – fyzickým osobám, malým a středním podnikům i korporátní a institucionální klientele. Skupina ČSOB je součástí mezinárodní bankopojišťovací skupiny KBC, která působí především v Belgii a v regionu střední a východní Evropy.

Zdroj informací

Československá obchodní banka, a.s. a NejBusiness.cz

Datum

22. dubna 2020

Fotogalerie

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.1894 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál