Katarína Brydone se stane novou ředitelkou oddělení investic v CBRE

Katarína Brydone se stane novou ředitelkou oddělení investic v CBRE

Společnost CBRE, světový lídr v oblasti komerčních realitních služeb, jmenovala Katarínu Brydone do funkce vedoucí oddělení investic do nemovitostí (Head of Investment Properties) s účinností od 1. června 2020. Nahradí přitom Chrise Sheilse, který se po čtyřech úspěšných letech strávených na této pozici rozhodl (v souvislosti s povýšením své manželky Clare Sheils do funkce generální ředitelky CBRE) pro kariérní změnu.

Katarína Brydone bude zodpovědná za tým sedmi seniorních konzultantů, budování a rozvoj vztahů s klienty a koordinaci nákupu a prodeje širokého spektra nemovitostí: od kanceláří a retailu přes logistiku a hotely až po rezidenční portfolio. Katarína současně i nadále povede retailové oddělení CBRE, které poskytuje služby jak pro investory a maloobchodníky, tak majitele obchodních center.

Katarína stála u zrodu investičního oddělení CBRE v roce 2006 a podílela se na vybudování silného týmu. Po svém návratu z mateřské dovolené v roce 2016 se stala novou vedoucí oddělení retailu, kde má na starosti koordinaci a rozvoj všech retailových služeb, které CBRE klientům poskytuje. Jedná se například o investiční poradenství, správu obchodních center či retailových parků, pronájmy maloobchodních ploch, architektonické a technické poradenství a průzkum maloobchodního trhu.

Mezi nejvýznamnější transakce, na kterých se Katarína za posledních 14 let podílela, patří akvizice významných obchodních center Palladium, Atrium Flora, Novodvorská Plaza, Forum Nová Karolina a dále prodej objektů jako City Green Court, City West, Futurum Hradec Králové či NK Královo Pole. Před příchodem do CBRE působila jako obchodní konzultantka a analytička ve společnosti Accenture.

Katarína Brydone získala magisterský titul se zaměřením na management a mezinárodní obchod na Solent University v Southamptonu ve Velké Británii a dále magisterský titul se specializací na investice a správu nemovitostí na Sheffield Hallam University, taktéž ve Velké Británii. Vedle toho je členkou renomovaného profesního svazu Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

Katarína hovoří plynně slovensky, česky a anglicky. Mezi její koníčky patří lyžování, bruslení, cestování a především trávení volného času s rodinou.

O oddělení investic do nemovitostí v CBRE

Oddělení investic do nemovitostí se zaměřuje na nákup a prodej široké škály komerčních nemovitostí, přičemž pokrývá všechny segmenty realitního podnikání: kanceláře, obchodní centra, logistické a průmyslové parky, hotely i rezidenční portfolio. Silný tým odborníků během posledních tří let dokončil více než 45 transakcí v celkové hodnotě přesahující 2,7 miliardy EUR (24% podíl na trhu). Z dlouhodobého hlediska připadá nejvyšší podíl transakcí na oblast retailu (1,3 mld. EUR z celkového objemu), poté následují kanceláře (1 mld. EUR z celkového objemu). Ve srovnání s konkurencí CBRE spolupracuje s největším počtem českých investorů (1,3 miliardy EUR z celkového objemu).

O CBRE 

CBRE Group, společnost figurující na žebříčku Fortune 500 a indexu S&P 500 se sídlem v Los Angeles, je světovou vedoucí společností v oblasti realitních služeb a investic (z hlediska výnosů za rok 2019). S přibližně 100 000 zaměstnanci poskytuje služby majitelům nemovitostí, investorům a nájemníkům prostřednictvím více než 530 poboček po celém světě (do tohoto součtu nejsou započteny dceřiné společnosti).

Společnost CBRE poskytuje širokou škálu integrovaných služeb od správy a údržby nemovitostí, obchodních transakcí, projektového managementu, investičního managementu přes oceňování nemovitostí, pronájmu a prodeje nemovitostí, strategického poradenství až po hypoteční a developerské služby. S téměř 350 zaměstnanci CBRE v České republice spravuje téměř 75 objektů komerčních budov o celkové rozloze téměř 1,2 mil. m2. Pro více informací navštivte internetové stránky společnosti na www.cbre.cz.

Zdroj informací

CBRE a NejBusiness.cz

Datum

6. dubna 2020

Diskuse

Žádný komentář dosud nebyl vložen

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.1415 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál