Markéta Houštecká ředitelkou INBRAIT

Markéta Houštecká ředitelkou INBRAIT

ARBES Technologies, dodavatel informačních systémů pro bankovnictví a finanční trhy, založil dceřinou společnost INBRAIT. Jejím vedením byla pověřena Markéta Houštecká, která do nové firmy přišla zúročit svou praxi z nadnárodních společností. INBRAIT vznikla za účelem poskytování externích odborných IT kapacit a souvisejících služeb.

Markéta Houštecká staví kořeny společnosti INBRAIT na ryze ženském elementu, přístupu a marketingu. Za cíl si klade propojit mužský IT svět se svými zkušenostmi z oblasti obchodu a marketingu, vybudovat novou důvěryhodnou značku na trhu IT v oblasti bodyshoppingu, založenou na dlouhodobém partnerství s vybranými IT specialisty, kterými zajišťuje širokou paletu služeb, a tak buduje kvalitní a dlouhodobé obchodní vztahy. Dále nabízí jistotu projektů, mimo jiné i v mateřské společnosti ARBES Technologies.

Úkolem Markéty Houštecké z pozice ředitelky je kompletní zastřešení obchodních i marketingových aktivit nově vzniklé dceřiné společnosti, posílení vztahů se stávajícími klienty a navázání spolupráce s klienty v nových segmentech na českém trhu a slovenském trhu.

Před příchodem do INBRAIT se Markéta Houštecká věnovala kompletní strategii B2B marketingu divize Air Solution and Information Displays společnosti LG. V oblasti partnerského prodeje pečovala o partnery, plánovala a připravovala veškeré marketingové aktivity. Do její gesce spadalo plánování rozpočtu, kampaní, B2B akcí v Čechách i v zahraničí, tvorba a výroba marketingových materiálů, účast na výstavách, marketingová komunikace či implementace nových produktů. Před nástupem do LG působila ve společnostech GE Aviation, T-Mobile, Laufen či Unilever.

Markéta Houštecká je milující manželkou a matkou dvou dětí. Ve volném čase se nově začala věnovat golfu, který ji, jak sama říká, nečekaně pohltil.

O společnosti INBRAIT

Společnost INBRAIT je nezávislý poskytovatel IT oborníků pro české i zahraniční firmy. Mottem je „Bright your IT“ což v sobě nese moderní, nápaditý přístup k IT projektům spolu se žádaným dynamickým přístupem a důrazem pochopit problémy a potřeby zákazníků. O celý chod společnosti INBRAIT se stará ženský tým s osobitým a profesionálním přístupem. Podporuje podnikání v bankovnictví, telekomunikacích, zdravotnictví, automobilovém průmysl nebo jiném oboru.

Na míru sestaví vhodnou kombinaci vývojářů, programátorů, developerů a projektových manažerů, které rozjasní často konzervativní firemní prostředí a umožní realizovat nové nápady v rámci existujících týmů u zákazníků, pokrývající prakticky kteroukoliv část softwarové dodávky – od konzultací, přes návrh softwarové architektury, projektové řízení či analýzu až po samotný vývoj, testing i dočasný ostrý provoz. Ke každému IT odborníkovi přistupuje INBRAIT vždy individuálně a zajišťuje mu širokou paletu služeb, které mu ušetří čas nebo usnadní život v tak hektickém světě, ve kterém se právě nacházíme. Také díky tomu se INBRAITu daří budovat kvalitní a dlouhodobé obchodní vztahy. INBRAIT přináší stabilitu, otevřenost, zkušenost, profesionalitu, spolehlivost, a především inovace v souladu s moderními přístupy a trendy. Svou firemní hodnotu staví na čtyřech hodnotách - KVALITA, FÉROVOST, RESPEKT A ZÁVAZEK.

Více informací na www.inbrait.cz a www.linkedin.com/company/inbrait-s-r-o.

O společnosti ARBES Technologies

Společnost ARBES Technologies byla založena v roce 1991. V průběhu své mnohaleté působnosti získala zkušenosti v oblasti tvorby, vývoje a podpory softwarových řešení. Portfolio informačních systémů skupiny ARBES Technologies zahrnuje komplexní řešení pro retailové a privátní bankovnictví, správu investičního portfolia, obchodování s cennými papíry, správu a distribuci otevřených podílových fondů, finanční leasing a řešení pro enterprise content management a business proces management.

Od roku 2011 se ARBES také věnuje rozvoji řešení pro správu obsahu a podporu obchodních procesů na platformách Alfresco a Documentum. Od roku 2014 dodává kompletní řešení pro leasingové společnosti, integruje biometrické podpisy a sleduje nové technologické trendy, které zakomponovává do svých řešení. V roce 2018 akvírovala společnost Finamis, významného poskytovatele IT řešení pro finanční instituce v segmentu investičního bankovnictví a leasingu.

Více informací na www.arbes.com a www.linkedin.com/company/arbestechnologies.

Zdroj informací

ARBES Technologies a NejBusiness.cz

Datum

20. listopadu 2019

Diskuse

Žádný komentář dosud nebyl vložen

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.224 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál