Prodej obchodního prostoru 261 m² - ul Bělohorská, Praha 6

Prodej obchodního prostoru 261 m² - ul Bělohorská, Praha 6

Nabízíme Vám k prodeji obchodní prostory s velkoplošnými výlohami orientovanými do frekventované ulice v novostavbě v oblíbené čtvrti na Praze 6 - Břevnov. Luxusní byt k prodeji v prestižní lokalitě Prahy 6 jenom několik metrů od oblíbeného parku Stromovka. Při koupi nemovitosti nám nehradíte žádnou provizi, naše služby jsou pro kupujícího ZDARMA.

Prostor o celkové rozloze 261 m² se nachází v 1. nadzemním podlaží. Prostor je díky velkým oknům světlý a vzdušný. Dá se využít jako prodejna, showroom, výdej zboží pro e-shopy, sklad nebo školka díky zelenému dvoru ve vnitrobloku. Momentálně je obchodní prostor využíván jako showroom, kde je k dispozici i kuchyňka a sociální zařízení pro zaměstnance a dostatek úložných prostor. K prostoru náleží čtyři parkovací stání a parkování pro klienty je zabezpečeno vedle prodejny.

Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost - školy, obchody, restaurace a možnosti parkování. Příjemné prostředí s množstvím zeleně a zároveň dobrou dopravní dostupností je ideálním místem pro Váš obchod.

Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. O hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.

Pro více informací navštivte naše stránky nebo kontaktujte makléře.

Lokalita

ulice Bělohorská, Praha - Praha 6

Cena

  • info o ceně u RK
  • kupující nehradí provizi

Stav objektu

  • novostavba

Velikost

  • 261 m² - užitná plocha
  • 261 m² - podlahová plocha

Kontakt

Y&T Luxury Property – luxusní byty Praha
Mgr. Lucia Matušíková
Elišky Krásnohorské 123/10
110 00 Praha - část obce Staré Město

Tel.: +420 230 234 804
Mobil: +420 230 234 804
E-mail: info@ytpi.cz

Datum zadání

27. června 2018

Page generated in 1.5901 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál