Prodej kanceláře 30 m² - ul. Naskové, Praha 5

Prodej kanceláře 30 m² - ul. Naskové, Praha 5

YIT slaví 10 let a rozdává dárky! Abyste si naší jedničku a nulu užili i vy, máme pro vás bonus 100 000 Kč vč. DPH na vybraný byt v projektu. Popřejte nám ještě dnes :-)!

Jaké by to bylo bydlet a pracovat ve stejném místě? Odpověď naleznete v projektu Aalto Cibulka, který spojuje prostory pro kanceláře i byty ve stejném objektu. Už nebudete ztrácet svůj čas na cestách, přitom si však budete moci užívat klidu vlastní kanceláře. A co víc, vaši sousedé budou zároveň i vašimi klienty – podnikání nikdy nebylo jednodušší! Více informací na: https://www.yit.cz/home-office.

V projektu Aalto Cibulka nabízíme k prodeji prostor o dispozici 1+kk a celkové rozloze 30 m², s kuchyňkou i koupelnou. Svou práci si při teplých dnech můžete vzít i na klidnou předzahrádku, budete tak stále napůl v přírodě. A když si budete chtít na chvíli odpočinout, stačí jen vyjít ze dveří přímo do parku Cibulka, kde snadno načerpáte inspiraci při procházce či běhání. Součástí ceny kanceláře je sklep, dokončení projektu je plánováno na březen roku 2020.

Projekt Aalto Cibulka finského developera YIT je tvořen zejména bytovými prostory a vyrůstá v atraktivní pražské lokalitě s přírodou za okny. Aalto Cibulka se nachází na strategickém místě s výbornou dostupností do centra města a zároveň přímo u přírodního parku Košíře-Motol.

Lokalita

ulice Naskové, Praha 5 - část obce Košíře

Cena

  • 3 399 150 Kč
  • 113 305 Kč za m²
  • cena za nemovitost
  • cena včetně DPH

Stav objektu

  • ve výstavbě

Velikost

  • 30 m² - užitná plocha

Dopravní dostupnost

  • MHD, Autobus

Kontakt

YIT Stavo, s.r.o. Praha 6 - Dejvice

Tel.: +420 800 200 666
E-mail: sreality@yit.cz

Datum zadání

27. června 2018

Page generated in 1.2371 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál