Prodej kanceláře 52 m² - ul. Naskové, Praha 5

Prodej kanceláře 52 m² - ul. Naskové, Praha 5

YIT slaví 10 let a rozdává dárky! Abyste si naší jedničku a nulu užili i vy, máme pro vás bonus 100 000 Kč vč. DPH na vybraný byt v projektu. Popřejte nám ještě dnes :-)!

Jaké by to bylo bydlet a pracovat ve stejném místě? Odpověď naleznete v projektu Aalto Cibulka, který spojuje prostory pro kanceláře i byty ve stejném objektu. Už nebudete ztrácet svůj čas na cestách, přitom si však budete moci užívat klidu vlastní kanceláře. A co víc, vaši sousedé budou zároveň i vašimi klienty – podnikání nikdy nebylo jednodušší! Více informací na: https://www.yit.cz/home-office.

V projektu Aalto Cibulka nabízíme k prodeji prostor o dispozici 2+kk a celkové rozloze 52 m², s kuchyňkou i koupelnou. Svou práci si při teplých dnech můžete vzít i na klidnou předzahrádku, budete tak stále napůl v přírodě. A když si budete chtít na chvíli odpočinout, stačí jen vyjít ze dveří přímo do parku Cibulka, kde snadno načerpáte inspiraci při procházce či běhání. Součástí ceny kanceláře je sklep a podmínkou koupě je zakoupení parkovacího stání v podzemních garážích. Dokončení projektu je plánováno na březen roku 2020.

Projekt Aalto Cibulka finského developera YIT je tvořen zejména bytovými prostory a vyrůstá v atraktivní pražské lokalitě s přírodou za okny. Aalto Cibulka se nachází na strategickém místě s výbornou dostupností do centra města a zároveň přímo u přírodního parku Košíře-Motol.

Lokalita

ulice Naskové, Praha 5 - část obce Košíře

Cena

  • 4 723 946 Kč
  • 90 845 Kč za m²
  • cena za nemovitost
  • cena včetně DPH

Stav objektu

  • ve výstavbě

Velikost

  • 52 m² - užitná plocha

Dopravní dostupnost

  • MHD, Autobus

Kontakt

YIT Stavo, s.r.o. Praha 6 - Dejvice

Tel.: +420 800 200 666
E-mail: sreality@yit.cz

Datum zadání

26. června 2018

Page generated in 1.3813 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál