Profese - Pracovník porážky, jatečné úpravy a porcování králíků

Profese - Pracovník porážky, jatečné úpravy a porcování králíkůPracovník porážky, jatečné úpravy a porcování králíků zajišťuje manipulaci s přepravními prostředky a přepravními klecemi pro králíky, omračování, navěšování, vykrvování, stahování králíků, kuchání, porcování a skladování králičího masa.



Zařazení profese

Potravinářství a krmivářství,

Národní soustava kvalifikací

29-006-E Porážení, jatečné opracování a porcování králíků

Nabídky práce

Aktuální nabídky práce pro profesi Pracovník porážky, jatečné úpravy a porcování králíků naleznete na www.NejBusiness.cz/prace

Zdroj informací

Národní soustava povolání, Ministerstvo práce a sociálních věcí a NejBusiness.cz
Page generated in 1.2409 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál