Profese - Pracovník porážky, jatečné úpravy a porcování drůbeže

Profese - Pracovník porážky, jatečné úpravy a porcování drůbežePracovník porážky, jatečné úpravy a porcování drůbeže zajišťuje navěšování drůbeže, omračování, vykrvování a škubání jejich těl, konečnou úpravu, vychlazování drůbežího masa a drobů a provádí jatečnou úpravu a porcování drůbeže.



Zařazení profese

Potravinářství a krmivářství,

Národní soustava kvalifikací

29-022-E Porážení, jatečné opracování a porcování drůbeže

Nabídky práce

Aktuální nabídky práce pro profesi Pracovník porážky, jatečné úpravy a porcování drůbeže naleznete na www.NejBusiness.cz/prace

Zdroj informací

Národní soustava povolání, Ministerstvo práce a sociálních věcí a NejBusiness.cz
Page generated in 1.2028 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál