Emirates reaguje na rostoucí poptávku navýšením svých letů

Emirates reaguje na rostoucí poptávku navýšením svých letů

Společnost Emirates posiluje lety a rozšiřuje služby napříč svojí sítí, reaguje tak na rozvolňování cestovních omezení a na silnou poptávku po cestování přes léto. Aerolinka postupně a za dodržení všech bezpečnostních kroků obnovuje svou leteckou síť a v rámci své strategie optimalizuje své působení na klíčových trzích, aby tak mohla vyhovět stále rostoucí poptávce. Dnes Emirates létá do 115 destinací po celém světě. Na konci července společnost obnoví skoro 90 % své letové sítě před pandemií a bude tak provozovat 880 letů týdně do 124 měst.

V červenci aerolinka obnoví lety do těchto sedmi měst: 1. července do Benátek, 2. července na Phuket, do Nice, Orlanda a Mexico City, 9. července do Lyonu, 14. července na Maltu. Od 22. července Emirates spustí také let do Miami, druhého největšího města na Floridě a celosvětově oblíbené dovolenkové destinace.

Jeho Výsost šejk Ahmed bin Saeed Al Maktoum, předseda a výkonný ředitel Emirates Airline a Emirates Group, uvedl: „Emirates pokračuje ve svém závazku propojovat Dubaj, obchod a komunity po celém světě a usilovně pracuje na obnovení sítě a zajištění přístupu do více destinací, a to ve spolupráci s řadou autorit a zúčastněných stran. Jsme povzbuzeni posledním vývojem, jelikož mnoho zemí začíná další kapitolu a své hranice otevírají i pro mezinárodní návštěvníky. Tam, kde se restrikce rozvolňují, pozorujeme silné oživení poptávky. Emirates velmi rychle reaguje nabídkou svých služeb na nejnovější vývoj a identifikuje příležitosti pro další růst. Zákazníkům tak chceme poskytovat více možností prostřednictvím co nejlepších leteckých služeb, aby se během léta mohli bezpečně dostat do jejich vybraných destinací.“

Více letů do top destinací

Aerolinka v celé své síti posílí letovou kapacitu a rozšíří letový řád. V návaznosti na otevírání řady destinací pro mezinárodní návštěvníky bez povinné karantény Emirates navýší frekvence letů do 12 měst v Evropě, Africe a Severní Americe. V červenci a srpnu společnost posílí tyto destinace: německá města Mnichov, Düsseldorf, Hamburg, dále Curych, Vídeň, Prahu, Madrid, Stockholm, Brusel, Lisabon, Chicago a Tunis. V Evropě aerolinka v současné době létá do více než 30 měst ve 20 zemích, včetně oblíbených prázdninových destinací jako je Řecko, Španělsko, Itálie, Francie a Malta, které umožňují příjezd bez povinné karantény.  

Ve Spojených státech, které mají s rychlým očkovacím procesem a znovuobnovením letecké přepravy před zbytkem světa znatelný náskok, Emirates pokračuje v posilování své pozice. S Miami, které přidá do své sítě od července, bude provozovat přes 70 letů do USA týdně a nabízet přes 26 000 sedadel napříč 12 branami, včetně Bostonu, Chicaga, New Yorku (JFK a Newark), Houstonu, Dallasu, Los Angeles, San Francisca, Seattlu, Washingtonu D.C. a Orlanda. Aerolinka navyšuje také své transatlantické lety mezi Milánem a New Yorkem a Athénami a Newarkem a vychází tak vstříc narůstající poptávce pasažérů po prémiových kabinách.

Rozšířená letní síť A380

Emirates také navýší svou síť operovanou A380 a přinese tak zážitek z této vlajkové lodi do 15 měst na 129 letech týdně. Během léta Emirates plánuje aktivovat přes 30 svých letounů A380 a rozšířit tak svou flotilu 151 letounů Boeing 777. Cestování na palubě letounu A380 je i nadále vyhledávaným zážitkem pro mnoho cestujících, a to díky jeho prostornosti i bezkonkurenční úrovni pohodlí.

Emirates nasadí během léta letoun A380 do následujících měst: Káhira, Džidda, Ammán, Kanton, Londýn Heathrow, Manchester, Frankfurt, Vídeň, Paříž, Mnichov, Moskva, New York JFK, Los Angeles, Washington D.C. a Toronto. Toto navýšení demonstruje důležitost letounu pro další oživení a růst Emirates. Letoun A380 zajišťuje efektivní a účinné využití kapacity na vysoce žádaných trasách a umožňuje Emirates dopřát vyhledávaný cestovní zážitek více zákazníkům a upevnit tak svou vedoucí pozici v klíčových městech napříč svou sítí.

Zákazníci Emirates si mohou být jisti, že i letošní léto bude jejich zdraví a bezpečnost nejvyšší prioritou a že budou uplatňována nejnovější zdravotní a bezpečností opatření. Při cestě z Dubaje mohou pasažéři využít bezkontaktní technologie na téměř každém kroku své cesty. Aerolinka také navýší své kapacity pro digitální ověřování a poskytne zákazníkům ještě lepší využití IATA cestovního pasu. Cestující z Dubaje si mohou veškeré své záznamy související s covid-19 ověřit díky spolupráci s Dubajským zdravotním úřadem zcela bezpapírově.

Emirates se i nadále zaměřuje na zákaznicky orientovaná řešení s dokonce ještě štědřejší a flexibilnější rezervační politikou či rozšířeným multi-risk pojištěním a svým věrným zákazníkům umožnila rovněž prodloužit platnost jejich mil Skywards a členských úrovní.

Zdroj informací

Emirates a NejBusiness.cz

Datum

18. června 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Zajímavosti a tiskové zprávy

23. dubna 2024

Klimatická neutralita ve stavebnictví. STRABAG chce dosáhnout zdánlivě nemožného do roku 2040

Odvětví stavebnictví patří s podílem téměř 38 % na celosvětových emisích k největším znečišťovatelům...

17. dubna 2024

Bonett pod vlastní značkou otevírá první dvě CNG stanice na Slovensku

Přední český dodavatel alternativních pohonných hmot Bonett vstupuje se svojí značkou na slovenský trh....

12. dubna 2024

ČEPRO spouští prodej nového paliva se 100% obsahem HVO

Společnost ČEPRO od dubna pro své velkoobchodní zákazníky nabízí nové palivo s obchodním označením HVO...

25. března 2024

Direct pojišťovna překonala další dva milníky. Má 3,5 miliardy v portfoliu a půl milionu klientů

Direct pojišťovna potvrzuje svou dlouhodobou pozici mezi nejrychleji rostoucími pojišťovnami na trhu....

13. března 2024

Komerční banka bude vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ

Od 18. března 2024 do 15. dubna 2024 bude Komerční banka vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ...

13. března 2024

DKV Mobility rozšiřuje síť dobíjecích stanic

Společnost DKV Mobility, přední evropská B2B platforma pro platby a řešení na cestách, rozšířila svou...

12. března 2024

BILLA svoji novou identitu promítá nejen do svých prodejen

Po představení své nové obchodní strategie, zaměřené na podporu zdraví, správného stravování a na...

12. března 2024

SAP představuje novinky ve správě firemních dat s generativní AI

Společnost SAP oznámila novinky zaměřené na správu firemních dat. Nejvíce inovací včetně využití...

11. března 2024

Dell inovuje modely notebooků Latitude pro práci s umělou inteligencí

Společnost Dell uvádí na trh zcela novou řadu Latitude s podporou umělé inteligence. Notebooky vybavené...

8. března 2024

Kancelářská budova AFI City 1 dosáhla s příchodem nových nájemců plné obsazenosti

Mozaika nájemců ve vysočanském věžáku AFI City 1 je již kompletně dokončená. Mezi nové přírůstky mimo jiné...

Reklama

Page generated in 1.3167 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál