Kontrabasista, skladatel a pedagog Josef Fečo jmenován zástupcem ředitele ZUŠ FLOW

Kontrabasista, skladatel a pedagog Josef Fečo jmenován zástupcem ředitele ZUŠ FLOW

Skupina KROUŽKY, která je jedním z největších organizátorů zájmových a vzdělávacích kroužků a volnočasových aktivit pro děti přímo ve školách a školkách po celé ČR a zastřešuje také Základní uměleckou školu a Středisko volného času FLOW v Čestlicích, oznámila jmenování Josefa Feča (44), momentálně nejžádanějšího kontrabasisty v ČR, novým zástupcem ředitele ZUŠ FLOW.

„Jsem velmi rád, že náš tým v ZUŠ Flow posílil takto věhlasný hudebník a také zkušený pedagog. S jeho příchodem se úroveň kvality hudební výuky na naší škole bezesporu ještě zvýší. Věřím, že bude vzorem pro řadu dětí a mladých začínajících muzikantů, kteří naši školu a kurzy navštěvují,“ říká Jakub Reindl, ředitel skupiny KROUŽKY.

Co se hudby týče, Josef se věnuje jazzu, popu, soulu a folklóru. Je taktéž skladatel, aranžér a pedagog. Je také stálým členem hudebních projektů jako je Otto Hejnic Trio či Zuzana Lapčíková Kvintet. Mezi jeho vlastní projekty se řadí Skip Wilkins (USA), Bobby Watson (USA), Radovan Tariška (SK), Luboš Šrámek (SK), Robo Opatovský (SK), Lakatoš Robert (HU), Winand Gabor (HU), Byron Wallen (GB), Ondrej Krajňák (SK). Je držitelem Ceny Anděl a Junior Jazz 1999. Vede hudební workshopy v Jazzové dílně Karla Velebného.

Zdroj informací

FLOW - Základní umělecká škola a Středisko volného času a NejBusiness.cz

Datum

20. června 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.1767 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál