Monika Kajanková posiluje mezinárodní právní kancelář Dentons

Monika Kajanková posiluje mezinárodní právní kancelář Dentons

Monika Kajanková přináší do realitní praxe unikátní kombinaci zkušeností. Má výborné znalosti ze zastupování realitních investorů, developerů, pojistitelů a věřitelů. Monika Kajanková se podílela na prodeji obchodních center a zpětném pronájmu hypermarketů Tesco včetně největšího obchodního centra v České republice „OC Letňany“ a dalších nákupních center v Maďarsku. Na straně kupujícího zastupovala například Macquarie Asset Management při akvizici komplexu kancelářských budov známého jako „Waltrovka“ pro korejský fond nebo pro místní institucionální realitní fondy jako například Reico, které zastupovala při akvizicích aktiv na Slovensku a v České republice.

Kromě toho má rozsáhlé odborné znalosti v oblasti poradenství pro pojistitele poskytující transakční pojištění (resp. pojištění titulu, záruk a specifických rizik, a to zejména v oblasti transakcí s nemovitostmi).

Monika Kajanková přichází z Wilsons.

„Těší mne, že jsem se stala partnerem této progresivní firmy. Doufám, že přispěji firmě novými myšlenkami a zároveň pomohu s dalším růstem. Současně velmi pozitivně vnímám mezinárodní prostředí firmy. V budoucnu chci pro své stávající i budoucí klienty zajistit podporu silného zázemí Dentons,“ říká Monika Kajanková.

Managing Partner Petr Zakoucký k oznámení uvedl: „Toto jmenování odráží odhodlání firmy investovat do své budoucnosti tím, že přivede nové talenty s bohatými zkušenosti v oblasti budování klientských vztahů. Monika si tento krok plně zaslouží.“

Jiří Stržínek, který je spoluvedoucím oddělení real estate, dodal: „Monika je skvělou posilou našeho týmu se zázemím a skvělými zkušenostmi, které doplní a posílí náš stávající tým.“

Praxi Real Estate dnes tvoří 24 právníků, z toho sedm partnerů. Tým již 10krát získal titul „Právnická firma roku pro developerské a realitní projekty“ v soutěži právnické firmy roku zastřešované e-pravo. Současně je pravidelně vysoce hodnocena nezávislými zahraničními srovnávacími publikacemi Chambers & Partners a The Legal 500. Pražský tým je součástí globální skupiny Real Estate společnosti Dentons, největšího týmu právního poradenství v oblasti nemovitostí na světě. Součástí týmu je více než 1 500 právníků ve více než 80 zemích, kteří asistují předním světovým mezinárodním investorům, private equity firmám, developerům a poskytovatelům kapitálu.

Zdroj informací

Dentons a NejBusiness.cz

Datum

27. května 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.1298 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál