Exportní příležitosti pro český design v Číně

Exportní příležitosti pro český design v Číně

Agentura CzechTrade a Velvyslanectví ČR v Pekingu si Vás dovolují pozvat na seminář, jehož cílem je představit společně připravované akce v Číně, s důrazem na Guangzhou Design Week, který je součástí aktivit v rámci projektu Czech Days 2018. 

Záměrem této synergie je efektivní pomoc českým designérům a inovativním firmám v pronikání na mimoevropské trhy. Seminář je určen pro: designéry, výrobce, organizátory designérských soutěží, instituce, odborné školy.

Anotace:

  • Představení projektu Czech Days a akcí 100. výročí Československa a projektu Czech Days 2018
  • Představení Guangzhou Design Week 2018:  Design Week Academy – dlouhodobá spolupráce s designovými asociacemi /partnery, možná výměna zkušeností, apod. a World Youth Designer – příležitost pro mladé české designéry (do 40 let)
  • Možnosti finanční podpory pro firmy z projektu Design pro konkurenceschopnost

V rámci akce bude rovněž příležitost k setkání s organizátory akcí, zástupci agentury CzechTrade a Velvyslanectví ČR v Pekingu. Konzultace k možnostem financování individuální účasti na akci Guangzhou Design Week poskytne manažerka projektu Design pro konkurenceschopnost.

Czech Days: České dny jsou sérií aktivit zaměřených na vybrané prioritní oblasti spolupráce česko-čínských vztahů s cílem propagace České republiky ve vybraných regionech. Jsou navázány na vrcholné návštěvy z ČR a prezentovány klíčovým politickým partnerům v Číně, firemním asociacím a institucím a také klíčovým čínským firmám s perspektivou další spolupráce.

Guangzhou Design Week (GZDW): vytváří již více než 10 let platformu pro propojení investorů, designérů, dodavatelů, distributorů a dalších profesionálů v oblasti designu. GZDW je první akcí v Číně, která se zaměřuje na propagaci designu s výrazně obchodním zaměřením. Akce je schválena a podporována mezinárodními organizacemi IFI, ICSID a ICOGRADA od roku 2007 slouží GZDW jako prostor pro integraci designu a inovací do obchodních příležitostí.

Termín a místo konání

20. června 2018 (středa)

CzechTrade
Dittrichova 21
128 01 Praha 2
Česká republika

Obsaženo v ceně

ZDARMA

Související informace

Diskuse

Žádný komentář dosud nebyl vložen

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.3916 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál