Perfektní outfit pro novou sezónu od BMW Motorrad

Perfektní outfit pro novou sezónu od BMW Motorrad

Ani dlouhá a mrazivá zima nemůže změnit jednu věc: rostoucí očekávání, jak se blíží motocyklová sezóna 2018. Muž a jeho stroj už se nemohou dočkat, až se vydají zpátky na silnici – nebo mimo ni. BMW Motorrad jezdcům pomůže připravit se na první jarní vyjížďky. Nabídka vybavení pro motorkáře zahrnuje ideální produkty pro všechna podnebí a všechny cesty, stejně jako špičkové technologie bezpečnosti a nejmodernější design.

BMW Motorrad přeje všem jezdcům vzrušující, zážitků plnou a především bezpečnou sezónu 2018. Toto jsou ty nejzajímavější součásti nabídky vybavení pro motorkáře 2018:

Rallye oblek – prémiové vybavení pro cestovatele 

Nejnovější generace obleku Rallye, navržená pro použití v terénu, je k dispozici ve dvou barevných provedeních: modrá/černá a šedá. Kombinace materiálů prémiového obleku odráží nejnovější pokrok v technologiích: funkční látka ProTechWool sestává z polyamidu a vlny s karbonovým povrchem. Je vyráběna stlačováním za tepla, což ji dělá vysoce odolnou proti otěru. Lokty a kolena jsou nyní vybaveny doplňkovými chrániči s keramickým tečkovaným vzorem. Oblek Rallye je vybaven odnímatelnými chrániči NP2, které doplňují nový a zvětšený chránič zad NP Pro.

Speciální inovací obleku Rallye je připínací bundová vložka. Je vodotěsná a dostatečně robustní na to, aby ji bylo možné nosit přes oblek, a zajistit tak ochranu před špínou a vlhkostí. Pro kalhoty je k dispozici vodotěsný překryv na zip. Oblek je skvěle větraný díky ventilačním zipům a velkému větracímu otvoru na zádech. Mezi další vylepšení obleku Rallye patří řada detailů, od malé, skryté vnitřní kapsy v pase pro uložení peněz či platebních karet až po rozšířené kožené záplaty na vnitřní straně kolen pro pevné sevření palivové nádrže při jízdě v terénu.

Oblek GS Dry – voděodolný, ve variantě pro muže i ženy

Oblek GS Dry má charakteristicky nenápadný vzhled, který podtrhují nové barvy Black a Grey. Oblek je nyní vyroben z nového základního materiálu: vysoce pevné směsi CORDURA 500 a polyamidu, speciálně vyvinuté značkou BMW Motorrad. Prodyšná látka nabízí extrémně hustou strukturu. Pro výrazně zvýšenou odolnost vůči otěru byla použita PU vrstva s keramickými částečkami jako výztuha citlivých oblastí.

Oblek GS Dry je bezkonkurenční, pokud jde o kontrolu teploty: je to jediný oděv svého druhu, který nabízí speciální nepromokavé zipy na hrudníku i zádech, které otevírají nejen svrchní materiál, ale rovněž membránu. To zajišťuje přímou a vysoce efektivní ventilaci a odvádění vzduchu od horní části těla. Kromě nejnovějších chráničů NP2 je oblek GS Dry vybaven také prodlouženou verzí nového chrániče zad NP Pro, který je zárukou maximální bezpečnosti. Oblek GS Dry je k dispozici v identických barvách pro muže a ženy, to proto, aby zajistil případné dokonalé sladění partnerů.

Atlantis – jedinečný, vysoce kvalitní oblek pro každé počasí 

Každý exemplář je jedinečný, protože cestovní oblek Atlantis do každého počasí je vyroben z ručně vybíraného prodyšného semiše, který je tím atraktivnější, čím více se používá. Pochází výhradně z mladých býků chovaných na alpských pastvinách a nabízí vysokou úroveň elastičnosti a tloušťky, od 1,2 do 1,4 milimetru, stejně jako maximální odolnost vůči oděru. Pro kolekci 2018 prochází tento luxusní oblek zvláště náročným procesem výroby: šetrné, udržitelné činění vytvoří kůži, která je extrémně měkká a příjemná na pokožku, ale stále velmi robustní. Speciální hydrofobní činidlo, přidané v průběhu výroby, zajišťuje účinné odpuzování vody a přitom zachovává přirozenou prodyšnost kůže. Díky tomu oblek Atlantis nabízí excelentní vnitřní klima.

Comfort Fit s pružnými zónami v ramenou a na zádech či nad koleny a v zadní části pasu zajišťuje, že oblek Atlantis nabízí to, co se na dlouhých cestách opravdu počítá: svobodu pohybu a lepší komfort nošení. Bezpečnostní koncept obleku Atlantis zahrnuje náraz pohlcující chrániče v ramenou, loktech, bocích a kolenech, stejně jako nový chránič zad NP Pro. Oblek Atlantis je k dispozici pro muže i ženy v barevném provedení Anthracite.

Bunda Street Air Dry a vesta Street Air – účinný systém airbagů 

Optimální ochrana proti nárazu za pouhých 85 milisekund – v tak krátkém čase totiž dokáže vesta BMW Motorrad Street Air od Alpinestars precizně rozpoznat nehodu a nafouknout integrovaný airbag. Tato špičková technologie nevyžaduje žádné senzory na motocyklu samotném: funguje zcela autonomně. Airbagy chrání horní část těla tam, kde je zvláště citlivé na pád: na zádech, hrudním koši, krku a ramenou.

Druhým komponentem systému Street Air je sladěná bunda s přípravou API (Active Protection Inflatable) – ať už ve verzi Street Air Dry nebo StreetGuard Air. Obě podporují funkčnost vesty. Bunda a vesta jsou k dispozici i samostatně a v různých velikostech, aby perfektně padly jezdcům nejrůznějších postav.

Přilba System 7 Carbon – špičková a všestranná

Vývojáři a designéři přileb od BMW s hrdostí představují jednu z nejbezpečnějších, a přitom nejvšestrannějších motocyklových přileb na trhu. Přilba System 7 Carbon, vyrobená z odolného karbonu s vloženými výztuhami, splňuje ty nejnáročnější požadavky na bezpečnost a nabízí excelentní schopnost pohlcení nárazů a optimální tuhost. Integrované krční popruhy zajišťují, že přilba zůstane v optimální pozici na hlavě i v případě nehody. Jen velmi málo přileb se může chlubit tímto speciálním bezpečnostním prvkem.

Tuto stylovou přilbu je možné snadno změnit v prodyšnou otevřenou přilbu: sekci brady je snadné odmontovat bez použití nástrojů. To je jedinečný prvek, který uživatelé milují, když vyrážejí na poklidnou projížďku v horkém dni.

Dvojité sklo přilby mezitím zajišťuje jasný výhled i tehdy, kdy je viditelnost problémem – nabízí úpravu proti zamlžení na vnitřní straně a vůči poškrábání odolný povrch na vnější straně. Její součástí je také integrovaný štítek proti slunci s funkcí plynulého nastavení. Pro maximální pohodlí při komunikaci byl vyvinut BMW Motorrad Communication System. Přilba System 7 Carbon je přirozeně vybavena veškerou přípravou.

I přes bohatou výbavu se System 7 Carbon vyznačuje nízkou hmotností – jen 1590 g nebo 1690 g, v závislosti na velikosti. Je k dispozici v nemetalických barvách Black a Light White, v metalických barvách Graphic Matt a Silver a v barevných schématech Spectrum Fluor, Prime a Moto.

Funkční oblečení – chytré spodní prádlo a chytré bundy

Je vysoce prodyšné, odvádí vlhkost a je navrženo tak, aby perfektně padlo, a bylo tak ideální pro jízdu na motocyklu. Funkční prádlo BMW Motorrad perfektně splňuje nároky motocyklisty: kolekce Summer zajišťuje potřebné vyvážení teplot v horkém počasí, zatímco Thermo udrží jezdce v teple i při jízdě za mrazivých dní.

BMW nabízí další funkční vrstvu spolu s chytrým prvkem fleecové bundy Ridervětrovky Ride a bundy PCM: všechny bundy mají praktický příčný zip v rozšířené zádové sekci. To umožňuje spojit motocyklovou bundu a kalhoty zipem, aniž by bylo nutné bundu neprakticky a nepohodlně zastrkovat do kalhot.

BMW Motorrad Fan Collection – Make Life a Ride

BMW Motorrad představuje novou kolekci Style KIT Collection pro všechny fanoušky značky. Je k dispozici okamžitě a nabízí vysoce kvalitní a především autentické oblečení pro volný čas ve variantách pro muže i ženy. Se stylovým designem, diskrétními logy značky a výraznými slogany jako „Make Life a Ride“ tato kolekce perfektně vystihuje životní styl motocyklových nadšenců. Tato řada zahrnuje čepice, košile, mikiny a exkluzivní kožené příslušenství jako vintage pásky, odolné peněženky a dokonce i fantastický nůž se střenkou z olivového dřeva a koženou pochvou, který je skvělým námětem na dárek.

Zdroj informací

BMW Group a Nejbusiness.cz

Datum

27.3.2018

Fotogalerie

Diskuse

Žádný komentář dosud nebyl vložen

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Zajímavosti a tiskové zprávy

25. března 2024

Direct pojišťovna překonala další dva milníky. Má 3,5 miliardy v portfoliu a půl milionu klientů

Direct pojišťovna potvrzuje svou dlouhodobou pozici mezi nejrychleji rostoucími pojišťovnami na trhu....

13. března 2024

Komerční banka bude vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ

Od 18. března 2024 do 15. dubna 2024 bude Komerční banka vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ...

13. března 2024

DKV Mobility rozšiřuje síť dobíjecích stanic

Společnost DKV Mobility, přední evropská B2B platforma pro platby a řešení na cestách, rozšířila svou...

12. března 2024

BILLA svoji novou identitu promítá nejen do svých prodejen

Po představení své nové obchodní strategie, zaměřené na podporu zdraví, správného stravování a na...

12. března 2024

SAP představuje novinky ve správě firemních dat s generativní AI

Společnost SAP oznámila novinky zaměřené na správu firemních dat. Nejvíce inovací včetně využití...

11. března 2024

Dell inovuje modely notebooků Latitude pro práci s umělou inteligencí

Společnost Dell uvádí na trh zcela novou řadu Latitude s podporou umělé inteligence. Notebooky vybavené...

8. března 2024

Kancelářská budova AFI City 1 dosáhla s příchodem nových nájemců plné obsazenosti

Mozaika nájemců ve vysočanském věžáku AFI City 1 je již kompletně dokončená. Mezi nové přírůstky mimo jiné...

8. března 2024

Na Slovensku uvedli do provozu největší smart bateriové úložiště nahrazující fosilní zdroje

V průmyslovém parku v Banské Bystrici bylo úspěšně uvedeno do provozu největší smart bateriové úložiště na...

3. března 2024

Zaměstnanci Penny si znovu přilepší

Obchodní řetězec PENNY pokračuje ve zvyšování mezd, ty od 1. března stouply bezmála sedmi tisícovkám...

2. března 2024

AČCKA: Cestující autem tvoří 13 % rezervací u CK/CA

Na letní dovolenou do zahraničí cestují čeští turisté nejčastěji autem (48 %), dále letecky (41 %),...

Reklama

Page generated in 2.2509 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál