Prodej kanceláře 131 m² - ul. Mezibranská, Praha 1

Prodej kanceláře 131 m² - ul. Mezibranská, Praha 1

Nabízíme k prodeji prostory vhodné jako kancelář o dispozici 3+1 s prostornou terasou. Prostory se nacházejí ve zrekonstruovaném historickém domě přímo v centru Prahy – Nové Město, ulice Mezibranská. Jedinečný charakter těchto prostor doplňují zachované historické prvky.

Prostory jsou situovány ve 2. patře cihlového domu a sestávají ze tří samostatných pokojů, kuchyně, koupelny, samostatného WC a chodby. Celkový výměra bytu činí 131,9 m². Velkou předností bytu je prostorná terasa orientována do klidného vnitrobloku, které rozloha je 92,7 m².

V místnosti s výhledem na Čelakovského sady se nachází zrenovovaný původní krb. Další místnost je orientovaná také do Mezibranské ulice s výhledem na Čelakovského sady a nachází se zde originální malovaný strop, který patří mezi nejzachovalejší a nejhodnotnější dekorace vnitřní Prahy. Další místnost a kuchyně jsou orientovány do klidného vnitrobloku. Z této místnosti je přístupná elegantně zrekonstruovaná koupelna se sprchovým koutem obložená mramorem. V kuchyni se nachází moderní kuchyňská linka a je z ní přímý vstup na terasu. Ve všech místnostech jsou zachované původní dřevěné parkety. Vytápění a ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kotel.

Jedná o zajímavou investiční příležitost. Prostory jsou vhodné jaké rezprezentativí kanceláře, krétkodobé ubytování nebi byt k dlouhodobému užívání.

Historický dům prošel citlivou rekonstrukcí a velkou výhodou je nový výtah. Ve vnitrobloku se nachází společná udržovaná zahrada s pergolou a sezením, která je v případě zájmu volně přístupná obyvatelům domu a nabízí možnost relaxace uprostřed města.

Skvělá lokalita přímo v centru Prahy. V blízkosti Václavského náměstí, hlavního vlakového nádraží, Vinohrad. Možnost parkování v zóně pro rezidenty v blízkosti domu nebo v parkovacím domě.

Lokalita

ulice Mezibranská, Praha 1 - část obce Nové Město

Cena

  • 15 990 000 Kč
  • 122 061 Kč za m²
  • cena za nemovitost
  • cena včetně provize a právního servisu

Stav objektu

  • velmi dobrý

Velikost

  • 131 m² - užitná plocha

Dopravní dostupnost

  • MHD, Autobus, Vlak

Kontakt

Home Sweet Home
Politických vězňů 1511/5
110 00 Praha - část obce Nové Město

Mobil: 608 444 030
E-mail: michaela.csizmarova@homesweethome.cz

Datum zadání

3. července 2018

Page generated in 1.3907 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál