SKANFORT otevřel showroom luxusního nábytku

SKANFORT otevřel showroom luxusního nábytku

Firma SKANFORT, zabývající se prodejem luxusního nábytku skandinávského typu otevřela  v minulém roce showrooom, což hodnotí ředitel firmy Radan Klos jako velký úspěch. V tomto roce firma plánuje pátrat po zdrojích neobvyklého nábytku, rozšířit spolupráci s interiérovými designéry, a v neposlední řadě spuštění online prodeje do plného provozu.

Magazín nejBusiness.cz přináší rozhovor s Radanem Klosem, ředitelem firmy SKANFORT o úspěších v roce minulém a o vizích firmy pro tento rok.

Jak hodnotíte rok 2017?

Přiznám se, že byl pro mne velmi hektický, ale příjemným způsobem. S kolegy se nám podařila velká věc, otevření svým způsobem unikátního showroomu a prodejny luxusního nábytku skandinávského stylu, o což jsme dlouho usilovali.

Co považujete za úspěch v pracovním i osobním životě, co Vám udělalo radost?

Jednoznačně náš showroom. Přípravná fáze byla výzvou, takže jsme měli velkou radost, když jsme slavnostně designové prostory otevřeli. Další klíčový bod bylo potvrzení, že se našim klientům představený sortiment a showroom zalíbil. Je velkým potěšením slyšet, že u nás ukončili marné hledání vysněného nábytku. A nejdůležitější osobní úspěch je podpora v mé rodině, která si dokázala poradit s mým enormním nasazením.

Čím Vás potěšili Vaši zaměstnanci a kolegové?

Tvoříme nerozlučný tým. Jejich neméně intenzivní úsilí je tedy určitě součástí úspěchu celého minulého roku. Musím velmi ocenit, že i napjaté okamžiky jsme dokázali řešit lidsky a vzájemné vztahy zůstaly skutečně přátelské. To mi dává naději, že si i v budoucnu dokážeme uchovat pozitivní atmosféru, aby nás naše podnikání bavilo stejně jako dnes.

Jaké máte plány pro rok 2018 v osobním životě?

Mám jedno osobní přání a to je pilotovat vrtulník, jelikož tento způsob pohybu zbožňuji. Konkrétně se k tomuto přání přiblížit znamená vlastnit pilotní průkaz a začít na něm letos pracovat by bylo skvělé. Nemůžu se dočkat, až konečně vyvezu rodinu na výlet.

Jaké má plány pro rok 2018 Vaše firma

Budeme dále pracovat na našem zviditelnění a zajišťování širšího přístupu lidem k neobyčejnému a kvalitnímu nábytku. Stejně tak chceme rozšířit spolupráci s interiérovými designéry a architekty.
Dalším důležitým projektem bude rozvinutí sortimentu doplňků, s čímž souvisí i spuštění našeho online prodeje do plného provozu. A určitě budeme dále pátrat po zdrojích neobvyklého atraktivního nábytku, kterým dokážeme znovu příjemně překvapovat naše klienty.

Co byste přál Vašemu oboru pro rok 2018?

Přál bych všem, kteří v tomto krásném oboru pracují, aby rozdávali radost svým zákazníkům. Tím, jak pro ně tvoří domácí nebo pracovní prostředí, které je pro uživatele zážitkem.

 

Děkujeme za rozhovor

za NejBusiness.cz:
Petr Poloczek

Zdroj informací

NejBusiness.cz a Skanfort Level CZ s.r.o.

Datum

25. ledna 2018

Fotogalerie

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.2904 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál