2N představuje produktové novinky na výstavě Security Twenty 18 North

2N představuje produktové novinky na výstavě Security Twenty 18 North

Konference a výstava Security Twenty 18 North se koná ve čtvrtek 5. července 2018 v britském Harrogate. I tentokrát bude mezi vystavovateli 2N. Návštěvníkům představíme naše produktové novinky a předvedeme jim proč naše IP interkomy a IP přístupové systémy patří k nejlepším na světě.

Konference a výstava Security Twenty 18 North se koná ve čtvrtek 5. července 2018 v britském Harrogate. I tentokrát bude mezi vystavovateli 2N. Návštěvníkům představíme naše produktové novinky aVysoká fyzická odolnost, kompatibilita se systémy třetích stran a řada chytrých funkcí jako např. integrovaná HD kamera, funkce nočního vidění či plná integrace s CCTV systémy, to jsou hlavní výhody našich IP interkomů a IP přístupových systémů. Návštěvníci našeho stánku si budou moci vyzkoušet například přístupovou jednotku vybavenou čtečkou otisků prstů nebo Bluetooth čtečkou, naši „vlajkovou loď“ IP interkom 2N® IP Verso nebo se seznámit se službou 2N® Mobile Video.

Konference a výstava Security Twenty 18 North je významnou platformou pro setkání předních odborníků z oblasti bezpečnosti, kteří zde vzájemně sdílejí své poznatky a zkušenosti. Na konferenci vystoupí řada přednášejících z veřejného i soukromého sektoru.

Registrace

Termín a místo konání

5. července 2018 (čtvrtek)

Majestic Hotel
Harrogate
Spojené království

Související informace

Diskuse

Žádný komentář dosud nebyl vložen
Page generated in 1.3844 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál